Siinä ne sitten itkevät.
- 1 kesäkurpitsa
- 1 munakoiso
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 2,5 dl paseerattua tomaattia
- 2 dl maustamatonta jugurttia
- 2 mozzarellajuustopakettia
- suolaa, sokeria, provencen yrttiseosta, paprikaa, , jeeraa
munakoiso viipaleiksi ja itketä ne suolaamalla. Kuivaa viipaleiden päälle noussut neste vaikka talouspaperiin. Pyyhekin käy.
leikataan paprika, ja ja kesäkurpitsa viipaileksi
Hienonna sipuli. Sipuleita voi tietysti kuullottaa, mutta itse en tällä kertaa sitä tehnyt. Lisää paseerattu tomaatti niiden sekaan, ja maustetaan provencen yrttiseoksella ja ripauksella suolaa, sokeria ja paprikaa.
Sekoitaan jugurtin joukkoon , jeeraa ja ripaus suolaa.
Lado ainekset kerroksittain vuodeltuun vuokaan seuraavassa järjestyksessä: munakoisoa, kesäkurpitsaa, tomaattikastiketta, jugurttia.. Laita viimeisen kerroksen päälle viipaloitu mozzarella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti