maanantai 2. heinäkuuta 2012

Välimeren kasvispaistos ja munakoisojen itkettämistä.

Tuli tuossa viime viikolla testailtua tällainen kasvispaistos. Ihan hyvin onnistui, siihen tuli munakoisoja, joita sitten itketettiin. Sitä hommaa ei ole tullutkaan tehtyä vähään aikaan. Viimeksi koulussa tuli sitä tehtyä. Ihan hauskaa puuhaa se on.




Siinä ne sitten itkevät.



Munakoisot olivatkin tuossa K-marketissa tarjouksessa. 0,99€/ KG. Joten tuli ostettua pari munakoisoa, tuota ruokaa varten.


   


  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 munakoiso
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 2,5 dl paseerattua tomaattia
  • 2 dl maustamatonta jugurttia
  • 2 mozzarellajuustopakettia
  • suolaa, sokeria, provencen yrttiseosta, paprikaa, , jeeraa
munakoiso viipaleiksi ja itketä ne  suolaamalla. Kuivaa viipaleiden päälle noussut  neste vaikka talouspaperiin. Pyyhekin käy.
leikataan paprika, ja  ja kesäkurpitsa viipaileksi
Hienonna sipuli. Sipuleita voi tietysti kuullottaa, mutta itse en tällä kertaa sitä tehnyt.  Lisää paseerattu tomaatti niiden sekaan, ja  maustetaan provencen yrttiseoksella ja ripauksella suolaa, sokeria ja paprikaa.
Sekoitaan jugurtin joukkoon , jeeraa ja ripaus suolaa.
Lado ainekset kerroksittain vuodeltuun vuokaan seuraavassa järjestyksessä: munakoisoa, kesäkurpitsaa, tomaattikastiketta, jugurttia.. Laita viimeisen kerroksen päälle viipaloitu mozzarella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti